Нові серіали іспанською, що можемо рекомендувати особисто

  1. “Elite” (2018 – дотепер): Цей популярний серіал розповідає про життя студентів елітної приватної школи. Він пропонує захоплюючий сюжет, молодих акторів та розмовну мову, яка допоможе поліпшити ваші навички.
  2. “La Casa de Papel” (Money Heist) (2017 – дотепер): Цей трюмовий серіал розповідає про групу злочинців, які вчиняють найбільший злочин в історії, нападаючи на Монетний двір Іспанії. Він став популярним у всьому світі і має зрозумілу мову.
  3. “Las Chicas del Cable” (Cable Girls) (2017 – 2020): Ця серія розповідає історію чотирьох жінок, які працюють в телефонній компанії у 1920-х роках. Вона має захоплюючі сюжети, історичний контекст і доступну мову.
  4. “Élite Short Stories” (2021 – дотепер): Це спін-офф серіалу “Elite”, який складається з короткометражних історій, що розширюють світ оригінального серіалу. Це відмінний спосіб поглибити свої знання мови за допомогою коротких епізодів.
  5. “Merlí” (2015 – 2018): Цей серіал розповідає про неординарного вчителя філософії, який надихає своїх учнів розуміти та бачити світ іншими очима. Він пропонує цікаві дискусії та діалоги, що допоможуть розширити ваш словник та розуміння мови.

“Перші чотири передивилась вже декілька разів. Абсолютно рекомендую”. (Вероніка)

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *