Найкращі фільми іспанською для студентів, які почали вивчати мову

  1. “El Libro de la Vida” (2014): Ця анімаційна пригода розповідає історію про кохання, відвагу та пригоди головного героя Маноло. Візуально захоплюючий фільм, який містить прості діалоги та чудові пісні.
  2. “Coco” (2017): Інший анімаційний шедевр від Pixar, який розповідає про хлопчика Мігеля, який мріє про кар’єру музиканта, але стикається зі забороною від своєї родини. Фільм має прекрасну музику, прості діалоги та піднесений сюжет. Також можна дивитися його в оригіналі англійською.
  3. “Vivir es Fácil con los Ojos Cerrados” (2013): Ця історія, заснована на реальних подіях, розповідає про вчительку англійської мови, яка подорожує до Альмерії в пошуках свого улюбленого музиканта, Джона Леннона. Фільм пропонує прості діалоги та цікаві персонажі.
  4. “Ocho Apellidos Vascos” (2014): Ця комедія розповідає про пару, яка вирішує прикинутися парою з Басконії, щоб вразити батьків одного з них. Фільм має жвавий діалог і веселі ситуації, які допоможуть вам покращити свої мовні навички.
  5. “El Secreto de sus Ojos” (2009): Цей нагороджений фільм розповідає історію блискучого судового секретаря, який намагається розкрити злочин, який стався десятиліття тому. Хоча фільм може бути трохи вимагаючим мовно, він пропонує захоплюючу історію та відмінну гра акторів. Мова складніше, ніж у мультфільмах, але для практики швидкої мови такі фільми необхідні.

Ці фільми мають простий мовний рівень, захоплюючі сюжети і цікаві персонажі, що допоможуть вам поліпшити свої мовні навички і насолодитися культурою, пов’язаною з іспанською мовою. Не забудьте включити субтитри, якщо потрібно, і активно використовуйте слухання та розмовну практику, досліджуючи ці фільми.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *